2020. július 13. hétfő Jenő

Szertefoszlott álmok: ezek a legfrissebb infók a Green Holidays ügyről

  • 2017. július 3. hétfő 08:36

Még mindig bizonytalan a sorsa azoknak a magyaroknak, akik Törökországba utaztak a Green Holidays utazási irodával. Egy-két estére kifizették a szállást, de mi lesz a tervezett álomnyaralással? Ezt tudjuk eddig.

Tegnap a Pénzcentrum is foglalkozott a csődbe ment Green Holidays utazási iroda ügyével. Abban a cikkbe leírtuk, hogy az iroda tegnap óta nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, így hoppon maradtak azok az utasok, akik az irodával indultak nyaralni.

Mára virradólag újabb részletek derültek ki a csőddel kapcsolatban. A hvg.hu cikke szerint:

  • Legalább egy esetben az utazási iroda több embernek adta el ugyanazt a repülőjegyet.
  • A szállásokért és a repjegyekért a teljes díjat beszedték az utasoktól, de azt legalább részben (a repjegyek esetén) vagy teljes egészében (a hotelek esetén) nem fizették ki a légitársaság és a szállásadók részére.
  • Az ankarai magyar nagykövetség munkatársai a helyszínen segítik a hoppoon maradt turistákat, 47 eurót kell fizetniük szermélyenként minden magyarnak, hogy a hotelben maradhasson.
  • Egyelőre kaptak enni és inni is pórul járt honfitársaink a hoteltől és más családoktól.
  • Vannak kisbabák is a csoportban.
  • A Green Holidays munkatársai több órás késéssel feltűntek a reptéren, de a hotelből felszívódtak.
Korábban megjelent sajtóhírek alapján az utazási iroda felelősségbiztosítója az UNIQA, társaság kéri, hogy igényeiket a biztosítónál jelentsék be, a következő elérhetőségen: info@uniqa.hu.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS