2020. július 4. szombat Ulrik

Sáreső várható a hétvégén: ennek egyetlen autótulaj sem fog örülni


A hétvégén, különösen vasárnap számíthatunk arra, hogy jelentősebb mennyiségű szaharai eredetű por érkezzen hazánk fölé, és mosódjon ki a várható esővel együtt - összekoszolva ezzel az autók karosszériáját, ablakokat, illetve szerencsésebb esetben narancssárga naplementét is eredményezhet - írja hivatalos Facebook oldalán az OMSZ.

A hétvégén, különösen vasárnap számíthatunk arra, hogy jelentősebb mennyiségű szaharai eredetű por érkezzen hazánk fölé, és mosódjon ki a várható esővel együtt - összekoszolva ezzel az autók karosszériáját, ablakokat, illetve szerencsésebb esetben narancssárga naplementét is eredményezhet. 

Amikor a dél, délnyugat felől érkező sivatagi por enyhe, nedves légtömeggel érkezik, saras esőt okoz, ugyanez téliesebb viszonyok között viszont vörösesre színezheti a hópelyheket, innen ered a "piros hó" kifejezés. A jelenség viszont közel sem olyan ritka, mint amire a mondás utal - jegyzi meg a szolgálat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk