2020. október 22. csütörtök Előd

Ryanair vezérigazgatója ingyen adná a repülőjegyeket


Tovább erősítené a versenyt a Ryanair, egyre lejjebb nyomnák a jegyárakat, egészen addig, míg ingyenesek nem lennének. A légitársaság nem tervez tengerentúli járatokat, Európára koncentrál.


A Handelsblattnak adott interjút a Ryanair excentrikus vezérigazgatója. Michael O'Leary szokásához híven most sem fogta vissza magát, az interjú fontosabb gondolatai:

  • a korábbi hangzatos céloktól visszalép a Ryanair, és már nem tervezi, hogy tengerentúli járatokat indítson Európából az Egyesült Államokba. Ezt persze nem azzal indokolta, hogy a hosszú útvonalak üzemeltetése nem érné meg, inkább azzal, hogy a Ryanair elsősorban a rövidebb európai útvonalaira koncentrál, ehhez rendeltek is repülőgépeket, nagyjából minden héten egy új gépet állít be a légitársaság a flottájába.
  • a Ryanair tovább erősíti a versenyt, a terv az, hogy egyre lejjebb szorítsák a jegyárakat, egészen addig, míg ingyenesek nem lesznek a repülőjegyek. "Egy nap a Ryanairnél ingyen lesznek a jegyek, ezt talán nem tudjuk elérni, mindenesetre ez a cél", mondta O'Leary, aki már korábban is beszélt erről a tervéről, amelynek lényege, hogy a jegyeladások helyett a repülőtereknél keletkező bevételekben osztozna a repülőterek üzemeltetőivel.
  • a vezérigazgató szerint a Brexit-folyamat még megfordítható. "Nagy-Britannia két éven belül szakadékba zuhan, akkor pedig az emberek azt mondják majd, újra szavazni kellene az EU-csatlakozásról", mondta O'Leary.

(Handelsblatt)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó