2019. július 20. szombat Illés

Óriási változás jön a buszos közlekedésben Magyarországon: ezek a tervek


A következő 2-3 évben minden hatodik buszt elektromosra cserélnének a tömegközlekedésben, a hosszú távú cél pedig az, hogy tíz év múlva csak környezetbarát buszok járjanak Magyarországon - írja a Világgazdaság.

Az elkövetkező 2-3 évben a tervek szerint minden hatodik buszt elektromosra cserélnének a hazai tömegközlekedésben. Ennek kifutása pedig az lenne, hogy 10 év mulvan már csak környezetbarát buszok járjanak a magyar utakon. Mindennek biztosítására a lap információi szerint a települések 36 milliárd forintot kapnak az összesen 1290 busz beszerzésére.

A megvalósítás idén egy mintaprojekttel indul, néhány település kap elektromos buszokat tesztelésre, hogy kipróbálják, mennyire alkalmasak ezek a tömegközlekedési feladatok ellátására. A cél az, hogy a buszcsere legalább 50 százalékos magyar hozzáadott értékkel valósuljon meg.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS