2020. szeptember 29. kedd Mihály

Orbán Viktor: jól gondolja meg mindenki, hogy hova megy külföldre nyaralni


Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban azt tanácsolta a nyaralni készülő magyaroknak, jól gondolják meg, hová mennek nyaralni. "Észnél kell lenni" - javasolta, és arra ösztönzi a lakosságot, hogy idén a tenger helyett válasszák a Balatont.

"Itt a nyár, fagylalt, lángos az emberek kezében, de őrizzük meg az óvatosságot" - mondta a miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádióban, amikor arról beszélt, hogy a magyar ember börtönben érzi magát, ha nem látja egy évben egyszer a tengert. Idén viszont azt tanácsolja, inkább válasszák a Balatont.

Nem a háborút nyertük meg, hanem csak egy csatát

- mondta a járvány kapcsán és emlékeztetett, hogy még nincs vakcina, így védettség sincs a vírus ellen. A külföldre vágyóknak azt tanácsolta: "jól gondolja meg mindenki, hogy hova megy külföldre nyaralni".

Magyaországon nem emelkedik jelentősen a fertőzöttek száma a korlátozások eltörlése óta, viszont több környező országban ismét nőni kezdett az esetszám, ezért is jobb óvatosnak lenni. A miniszterelnök szerint "Itt kell okos döntést hozni, hogy hova megyünk nyaralni." Beszélt arról is, hogy nyáron a vízparton hajlamosabbak óvatlanabbnak lenni a magyarok. Ezért figyelmeztetett, hogy a vírusveszély nem múlt el, csak "szakaszgyőzelmet" aratott Magyarország.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.24-09.30
Országos

Lidl

09.24-09.30
Országos

Auchan

09.24-09.30
Országos

Interspar

09.24-09.30
Országos

Spar

09.24-09.30
Országos

Tesco

09.24-09.30
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó