Nyitnak a Cinema City mozik Magyarországon: itt a moziműsor és a nyitvatartás!

2020. június 25. 11:03

Jelentős magyar filmkínálattal és egyes mozikban rövidebb nyitvatartással indítja újra a mozizást a Cinema City fővárosi és vidéki filmszínházaiban július 2-tól. A mozihálózat júliusi programjában kiemelt szerepet kapnak majd a magyar filmek, így a Cinema City újra műsorára tűzi többek között Szabó István Zárójelentés című filmjét, Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével a Seveled című alkotást, illetve a Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában természetfilmet is.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így többek között a Bad Boys - Mindörökké Rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, a Sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is. A Cinema City emellett tervezi tematikus Star Wars mozimaraton szervezését is.

Az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasiker filmek jegyében telik majd. A formátumokban is gazdag moziélményt Christopher Nolan TENET sci-fi-je, a Disney stúdió élőszereplős Mulan filmje, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984, a Magyarországon forgatott Fekete özvegy, a 25. Bond film vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmje teszi majd teljessé. A mozi részletes programja június 26-tól érhető el, minden információ megtalálható lesz a cinemacity.hu weboldalon.

Biztonságos mozizás
A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli a munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ezért:
• a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet,
• minden munkatárs maszkban dolgozik majd,
• folytatja a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyez ki,
• a Cinema City Aréna VIP-ban az önkiszolgálás helyett munkatársak szednek a vendégeknek a felszolgált ételekből.
A Cinema City emellett kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán ne menjen közösségbe.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem