18 °C Budapest

Nagy neveket jelentett be a STRAND fesztivál: ők az idei fellépők

2020. január 22. 19:31

Újabb világsztárokkal bővül a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is!

Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND Fesztivál. A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció kiemelt jelentőségű eseményére az eddig bejelentett Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és Milky Chance után olyan nemzetközi sztárfellépők érkeznek, mint a szupertehetséges és gyönyörű brit énekesnő, Ellie Goulding, a kanadai pop-punk egyik legütősebb csapata, a SUM 41, a brit DJ-producer, Wilkinson, valamint a szintén angol drum and bass - electrohouse titán, DJ Fresh, de természetesen a legnépszerűbb magyar előadók is elfogadták a szervezők felkérését. Már biztos, hogy lesz Halott Pénz, Wellhello, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company és Horváth Tamás koncert, újra együtt lép színpadra a megállíthatatlan Majka és Curtis páros, és az idén mindössze néhány fellépést vállaló Tankcsapda is gigantikus zúzdára készül Zamárdiban.

Az augusztus 18-án induló, és egészen augusztus 22-ig tartó STRAND azonban túlmutat a zenei fesztiválok kínálatán. “Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hozzánk látogató közönség nem csak a koncertek miatt érkezik Zamárdiba. A Balaton közvetlen közelsége mellett nagy erősségünkké váltak azok a nappali, vidám, kreatív, inspiráló programok is, amelyek már a korai órákban elkezdődnek, és minden fesztivállátogató számára izgalmas kalandokat ígérnek. Idén ezen a téren is rengeteg újítással és meglepetéssel készülünk. Tavaly három este is ki kellett tennünk a “megtelt" táblát, és már most látjuk, hogy ebben az évben minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a STRAND iránt!" - árulta el Lobenwein Norbert, a fesztivál alapító-főszervezője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem