2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Mostantól óvatosan közlekedj: 30km/h-s sebességkorlátozást vezettek be ezen a hídon

  • 24.hu
  • 2020. június 27. szombat 14:14

Szombaton 30 kilométer/órás sebességkorlátozás lépett életbe a Lánchídon. 

Erről még szerdán hozott döntést a fővárosi közgyűlés, amely akkor azt is megszavazta, hogy heteken belül kiírják a híd felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárást, ezzel az elmúlt évek halogatása után elkezdődik végre a 171 éves építmény felújítása - számol be a 24.hu.

A városvezetés a Lánchíd terhelésének csökkentése érdekében már korábban intézkedett az 5 tonnánál nehezebb járművek kitiltásáról.

(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk