2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Mintha természetes lenne: teljes nyugalommal bringázott egy férfi az M5-ösön


Elsőre nem is tudjuk eldönteni melyik a veszélyesebb: az autópályán bringázni, vagy Budapesten a forgalommal szembe tekerni. Most mindkettőt megörökítették.

Az elmúlt napokban komoly termést kapott szabálytalan kerékpárosokból a Budapesti Autósok Közössége, akik a YouTube-on rendre be is mutatják a magyar utak tahóit, vagy az életveszélyes, abszurd helyzeteit. Most két bringásról is készült felvétel, nem is tudjuk eldönteni, melyik a meghökkentőbb. Az egyik olvasójuk azt rögzítette, hogy valaki teljes nyugalommal teker az M5-ös autópályán. Mindamellett, hogy ez a leghatározottabban tilos, még életveszélyes is - bár ez az urat látszólag nem izgatta.

Egy másik olvasójuk pedig azt örökítette meg, hogy a Déli pályaudvarnál egy kerékpáros a forgalommal szembe hajt, ráadásul a két szembemenő sáv között. Ez a manőver sem veszélytelenebb az előzőnél, nem kell magyarázni, hogy miért. Szerencsére egyik esetből sem lett baj, legalábbis nem tudunk róla.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.