2020. május 30. szombat Janka, Zsanett

Minden kirándulónak tudnia kell: csak így szabad útra kelni járvány idején


Bár kirándulni a kijárási korlátozások alatt sem tilos, sőt egészséges is, nem mindegy, hogyan indulunk útnak. Itt vannak a szabályok!

Ezekben a nehéz napokban fontos és sokat segít, hogy kimozduljunk, lehetőség szerint kiránduljunk is, de nem mindegy, hogy hogyan tesszük most mindezt - hívja fel a figyelmet az Erdőmentők Alapítvány.

A szervezet azt ajánlja,

  • a vészterhes időkben válasszuk a lakóhelyünkhöz legközelebbi természeti környezetet, a sokak által kedvelt túrázóhelyeket kerüljük el.
  • Egyedül, vagy csak közvetlen családtagjainkkal kerekedjünk útra, kerülve a tömegközlekedést (gyalog, vagy autóval) és találkozásokkor is tartsuk a 2 méter távolságot.
  • Ne felejtsük el, hogy a túrázáshoz szükséges alapvető felszerelést is vinne kell magunkkal, hogy ne kelljen bemenni sehová például egy üveg vízért!

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Hiába van fix állásod, ha ebben a szektorban dolgozol, nehezen kapsz lakáshitelt
Sok helyen változott az elvárt jövedelem mértéke is.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Auchan

05.28-06.03
Országos

Tesco

05.28-06.03
Országos

Aldi

05.28-06.03
Országos

Lidl

05.28-06.03
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos

  Ajánlatunk