2020. augusztus 12. szerda Klára

Minden kirándulónak tudnia kell: csak így szabad útra kelni járvány idején


Bár kirándulni a kijárási korlátozások alatt sem tilos, sőt egészséges is, nem mindegy, hogyan indulunk útnak. Itt vannak a szabályok!

Ezekben a nehéz napokban fontos és sokat segít, hogy kimozduljunk, lehetőség szerint kiránduljunk is, de nem mindegy, hogy hogyan tesszük most mindezt - hívja fel a figyelmet az Erdőmentők Alapítvány.

A szervezet azt ajánlja,

  • a vészterhes időkben válasszuk a lakóhelyünkhöz legközelebbi természeti környezetet, a sokak által kedvelt túrázóhelyeket kerüljük el.
  • Egyedül, vagy csak közvetlen családtagjainkkal kerekedjünk útra, kerülve a tömegközlekedést (gyalog, vagy autóval) és találkozásokkor is tartsuk a 2 méter távolságot.
  • Ne felejtsük el, hogy a túrázáshoz szükséges alapvető felszerelést is vinne kell magunkkal, hogy ne kelljen bemenni sehová például egy üveg vízért!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.