2021. január 23. szombat Zelma, Rajmund

Minden kirándulónak tudnia kell: csak így szabad útra kelni járvány idején


Bár kirándulni a kijárási korlátozások alatt sem tilos, sőt egészséges is, nem mindegy, hogyan indulunk útnak. Itt vannak a szabályok!

Ezekben a nehéz napokban fontos és sokat segít, hogy kimozduljunk, lehetőség szerint kiránduljunk is, de nem mindegy, hogy hogyan tesszük most mindezt - hívja fel a figyelmet az Erdőmentők Alapítvány.

A szervezet azt ajánlja,

  • a vészterhes időkben válasszuk a lakóhelyünkhöz legközelebbi természeti környezetet, a sokak által kedvelt túrázóhelyeket kerüljük el.
  • Egyedül, vagy csak közvetlen családtagjainkkal kerekedjünk útra, kerülve a tömegközlekedést (gyalog, vagy autóval) és találkozásokkor is tartsuk a 2 méter távolságot.
  • Ne felejtsük el, hogy a túrázáshoz szükséges alapvető felszerelést is vinne kell magunkkal, hogy ne kelljen bemenni sehová például egy üveg vízért!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Hiába van kanyarban az orosz vakcina: a magyarok köszönik, nem kérnek belőle
13 ezer fő töltötte ki a Pénzcentrum nagy covid-vakcina kutatását.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked