13 °C Budapest

Megszólalt az EFOTT: fogunk még idén fesztiválozni?

2020. március 17. 13:02

Alig pár hónap van már a fesztiválszezonig. Hétfőn a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound szervezői bejelentették, azzal számolnak, mind a három nagy fesztivált megtartják. Kíváncsiak voltunk, mire készül a többi fesztivál, ők is hasonlóan optimista forgatókönyvvel számolnak-e.


"Az EFOTT fesztivál idejéig még 4 hónap van, így biztosat mondani lehetetlen lenne, találgatásokba pedig jobb nem belemenni. Válságról és válságtervről ebben a szakaszban még korai lenne beszélni, mi abban bízunk, és arra készülünk is, hogy 2020. július 15-20. között meg tudjuk tartani a rendezvényt" - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, hozzátéve, folyamatosan nyomon követik a híreket, figyelik a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket.

Válassz személyre szabott személyi kölcsönt kalkulátorunkban!

Elmondta azt is, ha úgy a helyzet úgy alakul, akkor elképzelhető, hogy a fesztivál dátuma változni fog. Ez esetben valószínűleg a fellépők sorában is lenne némi változás, de tekintettel arra, hogy az EFOTT erősen hazai zenekarokkal dolgozó rendezvény, és a fellépőkkel folyamatos a kapcsolattartás, így Maszlavér Gábor úgy fogalmazott, feltételezhetően túl sok módosítás nem történne.

"A fiatalokat megszólítani kívánó szervezetek, kitelepülő szolgáltatók és vállalkozások esetében azt látjuk, hogy továbbra is optimistán állnak az eredeti dátumhoz, ráadásul a pénzügyi elszámolás a teljesítést követően történik, így kockázatot sem kell vállalniuk" - jegyezte meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megkerestük a Campus Fesztivált is, amit elvileg július 22-e és 26-a közt rendeznek meg, ők közölték, a kérdéseinkre várhatóan májusban, 60 nappal a rendezvény előtt tudnak válaszolni.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem