15 °C Budapest

Még nem tudod, hol nyaralsz? Ezeket az utakat nem késő lefoglalni

2016. július 17. 15:32

Ugyan a főszezon alatt már kevés olcsó repülőjegyes utat találunk, azonban az utószezon és az őszi utak még mindig jutányos áron lefoglalhatók. Nem árt viszont sietni a repülőjegyek megvásárlásával, mert az árak hamarosan nőhetnek. Van persze olyan időszak, amit érdemes lesz elkerülni, mivel akár másfélszeresét is fizethetjük ilyenkor.

Aki most szeretné lefoglalni a nyaralását, még mindig nincs elkésve, ugyanis több, tipikus tengerparti nyaralóhelyre még találhatunk last minute jegyeket. A repjegy.hu ajánlatai között böngészve

  • Máltára,
  • Ciprusra,
  • Mallorcára és
  • Grand Canariára is találunk 30-40 ezer forint körüli jegyeket.

Ezek az ajánlatok azonban már nem a főszezonra, hanem tipikusan az utószezonra vonatkoznak, vagyis szeptemberi utazásról van szó. Ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy ekkor már nem érdemes tengerpartra utazni, azonban ezeken a helyeken a jó klímának köszönhetően még ekkor is jó idő van, sőt, aki a 35 fok körüli hőmérsékletet már elviselhetetlennek tartja, a szeptemberi utazással ezt is elkerülheti. Attól viszont ilyenkor sem kell tartani, hogy nagyon hideg lenne, és a déli elhelyezkedés miatt a nap is erős ezeken a szigeteken.

Nemcsak tengerpartra érdemes most foglalni

Nemcsak a tengerparti nyaralást érdemes most lefoglalni, ugyanis az őszi hétvégékre (vagy akár teljes hétre) a fapados társaságok ajánlatai között még most is találunk jó áron repülőjegyeket. Ha viszont kifejezetten az őszi szünet idejére foglalnánk, akkor azt láthatjuk, hogy a légitársaságok erősen megnyomták a tintát a papíron, mivel

nem ritka, hogy másfélszeres áron tudunk csak foglalni, így egy-két héttel november 1-je előtt vagy után sokkal olcsóbb jegyekre is bukkanhatunk.

Bármelyiket is válasszuk, nem érdemes sokat várni a foglalással, ugyanis az árak hamar megindulnak felfelé, ahogy egyre többen érdeklődnek ezek iránt.

Ha szeptemberben utaznánk, akkor a sok múzeummal kecsegtető helyekből ezeket érdemes megnézni, itt fejenként 30-40 ezer forintos jegyeket találhatunk:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • Madridba,
  • Barcelonába,
  • Londonba,
  • Moszkvába,
  • Varsóba vagy
  • Rómába is.

Ezek alapvetően egy hét hosszúságú utak, amelyeknél érdemes figyelembe venni, hogy a szálláshelyek árai között nagy eltérések lehetnek. Tipikusan olcsó szállást inkább a kelet-európai országokban találhatunk, de méretéből adódóan a déli országok nagyvárosaiban is lehet jó ajánlatokat találni.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem