2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Meddig marad még a borongós, esős idő?


Folyamatosan szakadozik fel a felhőzet csütörtökön, pénteken viszont egy hidegfrontnak köszönhetően ismét többfelé lehet majd esőre, záporra számítani.


Csütörtökön eleinte elsősorban a Dunántúlon és délen számíthatunk további esőre, záporokra, délen helyenként zivatarokra is, majd délutánra a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, nyugat felől a felhőzet is felszakadozik. A főként nyugatias szél általában gyenge, mérsékelt marad, de helyenként előfordulhatnak élénk lökések is. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 22°C között alakul.

A mai napon egyébként kettős fronthatásra készülhetünk, emiatt fejfájásra, levertségre, vérnyomás-ingadozásra panaszkodhatunk, az átlagosnál fáradékonyabbak lehetünk. Az előző napokhoz képest jó néhány fokkal hűvösebb időre van kilátás, ölötözzünk melegebben, rétegesen, növekszik ugyanis a megfázásveszély. A levegő minősége a csapadékos időnek köszönhetően javult.

Részletes, lakóhely szerinti előrejelzéshez KATTINTS IDE!

Pénteken virradóra sok felhő lesz fölöttünk és főként északkeleten, reggeltől pedig a Dunántúlon is kialakulhat eső, zápor. Délen és keleten megélénkülhet a délnyugati szél, míg a szélcsendesebb északi, északnyugati tájakon pára, köd képződhet. Hajnalra 11 és 16°C közé csökken a hőmérséklet. Napközben egy hidegfrontnak köszönhetően ismét többfelé kell számítani esőre, záporokra, főként délen-délnyugaton és keleten egy-egy zivatar sem kizárt. Délután a Dunántúlon csökkenni, szakadozni kezd a felhőzet. A nyugatira, északnyugatira forduló szelet élénk, több helyen erős lökések kísérhetik. Délutánra 15 és 21°C közé melegszik a levegő.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.