2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Már nem annyira veszélyes, egyre többen utaznak Egyiptomba


Bár Egyiptomnak még mindig vannak térségei, amelyekbe a Külügyminisztérium nem javasolja az utazást, az utazási irodák 30-40 százalékos növekedést tapasztalnak a foglalásokban, a magyar utasok által legkeresettebb Sarm-es-Sejk, Hurghada és Dahab környéke biztonságosnak tekinthető - írta a Világgazdaság.


A lap szerdai számában Molnár Judit, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) szóvivője úgy fogalmazott: "az arab tavasz előtti állapottól még messze van Egyiptom, de az orosz, német és olasz vendégek már rengeteg hotelt megtöltenek".

A lap emlékeztet, hogy tavaly nyáron gyakorlatilag fél áron lehetett utazni Egyiptomba. Egy 8 napos út 140 ezer forint helyett már 65 ezer forintért is elérhető volt. Az utazási irodáktól származó információk szerint azonban mára a főszezoni árak már visszakúsztak a válság előtti szintre.

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.