13 °C Budapest

Már csak ez hiányzott jövő hétre: ilyen szeszélyes időjárásunk rég volt

MTI
2019. március 3. 19:01

Változékony idő várható a jövő héten: napsütésre, záporokra is készülni kell. A maximumértékek egyre inkább 10 fok felett, helyenként akár 20 fok felett is alakulhatnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn napközben kezdetben sok lesz a napsütés és száraz lesz az idő- írja az MTI. Késő délutántól, estétől északnyugat felől erős felhősödés kezdődik, és a Dunántúlon egyre több helyen várható eső, záporeső. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban 0-9 fok lehet. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő.

Keddre virradó éjszaka többfelé várható eső, reggeltől már csak helyenként alakul ki futó zápor. Napközben többórás napsütés várható. Többfelé erős, északon, északkeleten helyenként viharos lesz a szél. Estére jelentősen mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Szerdán hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Északkeleten kezdetben néhol kisebb eső, zápor még előfordul, majd csapadék nem valószínű. A minimum hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a maximum hőmérséklet 11 és 17 fok között várható.

Csütörtökön szűrt napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható. Mindenütt megerősödik, elsősorban a Dunántúl nyugati felén többfelé viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 2 és 9, napközben 16 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pénteken a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett szórványosan várható kisebb eső, zápor. Többfelé erős lesz a légmozgás. A minimum hőmérséklet 6 és 11, a maximum hőmérséklet 13 és 21 fok között valószínű.

Szombaton és vasárnap helyenként alakulhat ki eső, zápor. Szombaton élénkül, helyenként erős lesz a légmozgás, vasárnap már többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton 3 és 8, vasárnap 2 és 7 fok között alakul. A nappali maximum szombaton 10 és 16, vasárnap 9 és 15 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem