2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Luxus 7800 négyzetméteren: megnyílt Budapest legújabb fürdője

  • MTI
  • 2018. november 1. csütörtök 19:00

Átadták Budapest legújabb fürdőjét, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőt. A Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közös beruházásának értéke 3,9 milliárd forint volt, a bővítés során egy, több mint 7800 négyzetméteres fedett fürdőépület jött létre, melyben 12 új medence kapott helyet.

A korábban Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda nevet viselő átépített és kibővített új fürdőben kialakítottak többek között:

  • egy 25x33 méteres versenymedencét, amely úszóversenyek és vízilabda mérkőzések lebonyolítására is alkalmas,
  • egy 10x12 méteres tanmedencét,
  • egy finn és egy infraszaunát ugyanezen a szinten.

Továbbá a wellness részlegen:

  • három különböző hőfokú élménymedencét,
  • vizes gyermekjátszóteret és foglalkoztató kuckót,
  • aroma szaunát, ördög szaunán, gőzkamrát, nagyméretű panorámás finn szaunát és bioszaunát.

Ezen kívül kialakításra került egy élménymedence a külső teraszon és az épület mellett egy kétpályás, egész évben használható csúszdapark.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.