2021. március 2. kedd Lujza

Lement a buszsáv-razzia: kínosan magyarázkodtak, akiket elkaptak


81 sofőrt kapcsoltak le a rendőrök buszsáv jogosulatlan használata miatt. Sokan ócska kifogásokkal próbálták menteni a menthetőt.

Nem találtam szabad parkolót a környéken. Egy percre sem lehet megállni? Csak beugrottam az üzletbe. A nagymamámért jöttem - ezen kifogások valamelyikével próbálkoztak azok, akik jogosulatlanul használták a buszsávot.

A Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal együttműködve a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2021. február 18-án és február 19-én ellenőrzést végzett, hogy kiszűrje a forgalomból a buszsávokat szabálytalanul igénybe vevő autósokat.

A police.hu beszámolt róla, hogy az akció ideje alatt nyolcvanegy fővel szemben intézkedtek buszsáv jogosulatlan igénybevétele miatt. Más közlekedési jogsértések miatt további harminc esetben alkalmaztak helyszíni bírságot, egy szabálysértési feljelentést tettek, négy alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Krízishelyzetben a magyar dolgozók: visszaütnek a szőnyeg alá söpört problémák
Az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked