2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Lehet, hogy már most meg kell tervezned a nyári nyaralásod, különben késő lesz


Rekordod dönthet az idei évben a hazai turistaforgalom, emiatt érdemes lehet már most megtervezni nyári utazásainkat. Szilveszterkor több szállodában is teltház volt.

Az idei évben jelentősen nőhet a belföldi üdülések száma, emiatt gyakori telítettség várható a szállodákban. Ennek oka abban keresendő, hogy az étkezési utalványok kedvezményes adózásának megszűnése miatt a munkaadó akár 50 százalékkal is több pénzt utalhat a SZÉP-kártyára. Poncsák Pál, a miskolci Avalon Resort & Spa hotel igazgatója az RTL Híradónak azt mondta, hogy a SZÉP kártyás fizetés a forgalmuk 20 százalékát teszi ki.

A Magyar Turisztikai Ügynökség számításai szerint már idén történelmi rekordot ér el a magyarországi turistaforgalom. Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szerint a legnagyobb szállodákban már hónapokkal ezelőtt beteltek a helyek szilveszterre, és az üdülők a korábbinál tovább maradnak a szállodában.A fő célpontok Eger, Hévíz, Hajdúszoboszló.

A telítettség olyan mértékű lehet, hogy Flesch szerint érdemes lehet már most megtervezni a nyári nyaralást. Különösen nehéz lehet szállást találni majd jövő karácsonykor, amely különösen hosszú. hat napos munkaszüneti időszakkal kecsegtet majd.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.