2018. október 17. szerda Hedvig

Kitolódik a főszezon a Balatonnál: csúcson vannak a foglalások


Rendszerint augusztus 20-szal ér véget a június közepén kezdődő nyári szezon a belföldi turizmusban, idén azonban az előzetes szállásfoglalások alapján egy héttel tovább, augusztus 26-ig nyaralnak a magyar családok - tudta meg a Világgazdaság.

Augusztus 20. után a családok rendszerint már az iskolára koncentrálnak, és nem igen mennek már nyaralni - legalábbis eddig ez így voltt. Idén azonban változott a helyzet és egy héttel tovább vannak csúcson a szálláshelyek foglaltságai. Az augusztus 20-ával kezdődő hét is végig forgalmas marad, több helyen is telt házasok a szállások.

Sőt, idén nyárias szeptemberre van kilátás, így még az ősz első hónapjában is erőteljes forgalmat várnak a szakemberek. Persze ilyenkor már nem a Balaton mellé mennek szívesen a belföldi turisták, hanem inkább Eger, Budapest, Debrecen vagy éppen Hévíz felé veszik az irányt.

Kihúzna a bajból 1 000 000 forint?

Padlón vannak a kamatok, most fillérekért vehetsz fel személyi kölcsönt. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum kalkulátora szerint a Cofidisnél 1 millió forintot, 3 éves futamidőre már havi 30 788 forintos törlesztővel hazavihetsz. De nem jársz sokkal rosszabbul a K&H Banknál sem, ahol havi 31 102 forintos törlesztővel kalkulálhatsz, míg a CIB Banknál 31 280 forintos, míg az MKB Banknál 31 292 forintos törlesztőt ígér ugyanez a konstrukció. Érdemes persze megnézni a többi bank ajánlatát is – ehhez keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk