13 °C Budapest

Kifakadt Vajna Tímea: nagy a baj, elfogyott a pénz

2019. július 24. 10:30

Kedvezményesen nyaral egy görög luxushotelben Vajna Tímea. A szálloda vélhetően Instagram-megjelenésekben rendezné a számla egy részét Andy Vajna özvegyével. Timi állítja: a barterezés nélkül nem tudná kifizetni a luxusutazást - pedig bizonyíthatóan ő a néhai producer hazai vagyonának örököse.

Álomszép görög szigetről posztolgat a napokokban Instagram-oldalára Vajna Tímea. Ugyanakkor az is kiderült, Andy Vajna özvegyének nincs pénze kifizetni a hotelt:

Azért posztolok a görög hotelből, mivel szuper kedvezmény kapok, mivel sok követőm van Instagramon (amúgy meg nem tudnám kifizetni) és "sajnos" csak ezekkel a fürdőruhás képekkel érem el a legtöbb like-ot

- írta egy Instagram storyban Vajna Tímea, aki megtiltotta a sajtónak, hogy felhasználja a posztjait, így sajnos nem tudjuk megmutatni a képeket.

Helyként a Cavo Tagoo hotelt jelölte meg, ami Mykonos szigetén található. Megtaláltuk a szállodát, amely a busás árak ellenére teltházzal üzemel. A leírás szerint a luxusszálló feszített víztükrű medencével és 40 méteres akváriumbárral, valamint teljesen felszerelt wellnessrészleggel és beltéri medencével várja vendégeit. A legtöbb szobából a tengerre nyílik kilátás.

A Booking.com augusztus 18-tól dobott ki egy lakosztályt, ami 3 éjszakára szabad, és összesen 1,6 millió forintba kerül, éjszakánként több mint 530 ezer forintba. A 60 négyzetméteres, tengerre néző lakosztályhoz pezsgőfürdő is van. Ha valaki saját medencés lakosztályra vágyik, az említett 3 napra 1 millió 675 ezer forintért bérelheti ki.

Ilyen "last minute" árak mellett nem csoda, ha Vajna Tímea is vadássza a kedvezményeket. Bár nem tudni, pontosan mennyit engedett el a szálloda a posztokért cserébe, azért az sejthető, hogy Andy Vajna özvegyének így is a zsebébe kellett nyúlnia.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Most akkor mégsincs pénze?

Ugyanakkor érdekes, hogy Vajna Tímea ilyesféle "kedvezmények" után nyúl, hiszen a múlt héten derült ki, hogy ő a néhai producer egyetlen örököse. Az okiratot a G7 szúrta ki, a lap emlékeztet: Andy Vajna még az óvatos becslések szerint is 50-100 milliárd forintos vagyont hagyott hátra. Vajna Tímea egy, a TV2-csoport eladásával kapcsolatos papírt írt alá férje hagyatékának kedvezményezettjeként.

Andy Vajna hagyatékát az Andrew G. Vajna Revocable Trust kezeli. A gazdasági lap szerint a vagyonkezelőben az özvegyen kívül a néha filmproducer üzlettársa, Samuel R. Falconello is benne van. Ugyanakkor nem tudni, hogy pontosan mennyi pénz lehet a vagyonkezelőben, mert Andy Vajna halála előtt átvariálta cégbirodalmát - ám a G7 szerint Vajna magyarországi vagyonának egy része biztosan az Andrew G. Vajna Revocable Trustban gyűlt fel.

Nem tudni, hogy Timi hozzájutott-e már ahhoz a pénzhez, amit július elején vett ki az örökös a néhai Andy Vajna vagyonkezelő cégéből: ez 1,3 milliárd forintot jelent és a G7 szerint.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem