Kiderült: ide menekülnek a húsvét elől a lazulni vágyó magyarok

2019. április 17. 17:30

Kifejezetten húsvéti programra vágyunk hétvégén, azaz nyuszit simogatunk és tojást festünk vagy a négynapos hétvége egyszerűen csak jó alkalom egy wellnessre, egy élménypark látogatásra vagy egy sétahajózásra? Vagy inkább elutazunk a Mátrába, a Schönbrunni kastélyhoz, esetleg Pozsonyba? Valójában egyáltalán nem a húsvéthoz kötődő élményeket keressük - egyszerűen jól akarjuk magunkat érezni.

Tavaly ebben az időszakban a bécsi kirakodóvásári látogatást választották a legtöbben, de népszerű volt a szintén Bécshez közeli Schönbrunni kastély látogatása is, ahol ilyenkor húsvéti vásárral várják az odalátogatókat - ismerteti saját adatait a Bónusz Brigád.

Nem jön össze a pénz a nyaralásig? Személyi hitelekért keresd fel kalkulátorunkat!

Idén egy egynapos pozsonyi kirándulásra neveztek be legtöbben, de a balatoni wellness-kényeztetés és a tojáspatkolás a Mátrában is nagy sikert aratott az utazni vágyók körében. Schönbrunn idén is a legjobbak között volt, idén már a kastély állatkertjének látogatása is a bónusz része lett.

Ide megyünk az ünnepek alatt

A Bónusz Brigád adatai szerint sokan választják az otthoni pihenést, ők inkább lakhelyükhöz közeli élményeket, programokat kerestek a húsvéti időszakra. 2017-ben a legtöbben sétahajóztak, gokartoztak és cirkuszt látogattak bónuszaikkal a tavaszi szünetben - hiszen sokan ezt az időszakot a gyerekekkel együtt töltik otthon, nekik keresnek új élményeket. Tavaly egy 3D minigolf pálya, élménylovaglás és az elmaradhatatlan dunai sétahajózás vezette az élmények listáját húsvétkor.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Idén úgy tűnik, hogy fürdőzni vágytak az emberek húsvétkor: a hosszú tél után egy tavaszi gasztro-wellness csomag és egy nyári fürdőzésre emlékeztető strandolás végzett első helyen az élmények listáján.

Az idei évben ezek voltak a legkedveltebb úti célok:

  • 1. Palatinus strandbelépő
  • 2. Tavaszi gasztro-wellness a Rudasban
  • 3. Brunch és wellness a Hotel Silvanusban Visegrádon
  • 4. Belépő a Sobri Jóska élményparkba
  • 5. Budapesti sétahajózás

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem