2019. január 19. szombat Sára, Márió

Kiadták a figyelmeztetést: durva vihar tépázza meg az országot szerdán


Az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) elsőfokú veszélyjelzést adott ki szerdára a várható széllökések miatt. A figyelmeztetés az egész ország területére érvényes, a legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Az OMSZ az egész ország területére érvényes elsőfokú veszélyjelzést adott ki október 24-én, szerdára a várható heves széllökések miatt. Mindez azt jelenti, hogy az összes megyében 

a várható legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t

- írja hivatalos oldalán az OMSZ. A szolgálat tájékoztatása szerint "elsősorban az Észak-Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és a Dél-Alföldön kell 70-90 km/h körüli lökésekre számítani, erre nagyobb esély a nap első felében van. A Mátrában, Börzsönyben és a Bakonyban reggel, délelőtt időnként még a 90-100 km/h-t is elérheti a szélsebesség. A nap második felében fokozatosan egyre ritkábban és kevesebb helyen, többnyire záporokhoz kötődve alakulhat ki viharos lökés, majd csütörtökre virradóra mindenhol jelentősen veszít erejéből a szél."


Forrás: OMSZ, met.hu

JÓL JÖNNE 900 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 900 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 213 forintos törlesztőrészlettel a K&H nyújtja (THM 14,97%), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE 25 043 forintos törlesztőt (THM 17,21%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a Raiffeisen konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Itt tartunk: ennyivel többre futja egy átlag szlováknak, mint egy magyarnak
Az Egyesült Királyság és Ausztriába pedig látótávba sincs.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk