Ki nem találod, hol lehet Magyarországon krokodilbélszínt enni

HelloVidék2020. január 23. 08:15

Gourmet-ház nyílt a Mecsek szívében, ahol igyekeznek megadni a módját az étkezéseknek. Autentikus környezet, családias hangulat, kellemes zene, valamint különleges fogások teszik egyedivé és utánozhatatlanná az éttermet. A Hosszú Tányér valami olyat szeretne a térségben mutatni, ami máshol nincs és ahová szívesen utaznak akár több száz kilométert is a vendégek - írja a HelloVidék.

A koncepció eddig bevált és a hosszúhetényi étterembe folyamatosan érkeznek a foglalások nem csak a térségből, hanem a fővárosból és az ország többi részéről is. A cikk szerint a vendégek félelemmel vegyes csodálattal kóstolják a krokodil bélszínt vilmoskörtével és málnával vagy épp a libamájfagylaltot.

Első hallásra talán romantikus elképzelésnek tűnik gourmet-házat nyitni a Mecsek egy apró kis falujában, ám már nyakig benne voltam a tervezésben, amikor rájöttem, hogy milyen komoly feladatba vágtam a fejszémet. Sokan vakmerőnek tartottak és őszintén szólva én magam sem tudtam, hogy pontosan mire számíthatok. Abban azonban biztos voltam, hogy egy minőségi helyre mindig volt, van és lesz is kereslet. Szerettünk volna a térségben valami olyant mutatni a vendégeknek, ami máshol nincs. Ezért döntöttünk úgy, hogy éttermi színvonalon tesszük emberközelivé az étkezést, ahol klasszikus, elegáns bútorokkal és kandallóval varázsolunk családias hangulatot, miközben megadjuk a módját az étkezésnek

- mesélte a HelloVidéknek az üzletvezető, Hosszú-Herbály Franciska.

További részletek a HelloVidék cikkében

Címkék:
utazás, étterem, gasztronómia,