2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Készül az uniós járvány-lista: kiderül, melyek a biztonságos úticélok


Legkésőbb holnapra lista készül az Európai Unióban a COVID-19 szempontjából biztonságos országokról. 

Az Európai Uniónak lesz egy listája a koronavírus-járvány szempontjából utazási célra biztonságosnak tekinthető országokról, amit várhatóan kedden adnak majd közre - mondta a spanyol külügyminiszter, Arancha Gonzalez Laya a Reuters tudósítása szerint.

Az EU vezetői egy 15 országból álló listát állítanak össze, ezek az államok járávnyügyi tekintetben kellőképpen biztonságosak ahhoz, hogy megnyissák határaikat - mondta a miniszter a Cadena SER nevű rádiónak annak kapcsán, hogy a koronavírus-járvány a kontinens jó részén lecsengőben van.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk