Jön az ónos eső: több helyen másodfokú riasztás van érvényben

2016. január 5. 17:33

Az ónos eső miatt Baranya, Somogy és Zala megye több járására már a másodfokú riasztást is kiadta a meteorológiai szolgálat kedden délután. Az érintett területeken a következő órákban tartós ónos esőre kell készülni.

A Dunántúl déli felén, illetve Bács-Kiskun megyében szerda hajnalig 1-5 milliméternyi, főként Somogy megye déli részén és Baranya megyében akár ennél is több ónos eső is lehullhat. A csapadék a Balaton térségében az ónos eső mellett már inkább fagyott eső, illetve az északabbi tájakon (Dunántúli-középhegység, Pest megye) hó formában várható, néhány centiméter friss hóval.

Távolabbi kilátásokért kattints a Pénzcentrum időjárás oldalára!

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) korábbi közleményében azt írta: azt kérik csak a téli időjárásra megfelelően felkészített gépjárművel induljanak útnak.

Ilyenkor nélkülözhetetlen kellék a téli gumi, a hólánc, a feltöltött mobiltelefon, a láthatósági mellény, valamint a GPS vagy a térkép

- sorolták, hozzátéve: fontos továbbá ellenőrizni a fényszórók működőképességét és az üzemanyag mennyiségét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig azt kéri, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjunk az aktuális útviszonyokról. Friss információkat az Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-s telefonszámon, valamint a megyei ügyeleteken (elérhetőségek a www.utinform.hu oldalon) kaphatunk.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem