2020. július 8. szerda Ellák

Jön a népszavazás: bezáratnák a budapesti szórakozóhelyeket

  • hvg.hu
  • 2017. október 4. szerda 10:00

Népszavazáson fogják eldönteni, hogy mi legyen a bulinegyeddel - írja a hvg.hu. Erről Erzsébetváros rendkívüli testületi ülésén döntöttek, azt azonban még nem tudni, hogy mikor és pontosan miről fog szólni a referendum.

Rendkívüli testületi ülést tartottak Erzsébetvárosban a bulinegyed sorsáról. Négy javaslatról tárgyaltak a képviselők, a legszigorúbb éjfélkor bezárná a szórakozóhelyeket. A másik három javaslat nem ennyire szigorú, de mindegyik korlátozásokat vezetne be. A testület végül úgy határozott, hogy népszavazás döntse el a bulinegyed sorsát, azt azonban még nem tudni, hogy erre mikor kerítenek sort.

A bulinegyed sokak szerint nem megfelelően rendezett állapota idén nyáron került a figyelem középpontjába, akkor több demonstrációt is tartottak a civil szervezetek és a szórakozóhelyek üzemeltetői. A helyi lakosok tisztaságra és nyugalomra, utóbbiak pedig szabályozott működési keretekre vágynak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS