13 °C Budapest

Itt várható torlódás az M1-en a héten: vége lesz egyszer a felújításnak?

2019. június 11. 14:59

Véget ér a március óta tartó zajló burkolatfelújítás az M1-es autópálya Tatabánya Óváros és Újváros lehajtók közötti szakaszán 2019. június 11-én, kedden. A következő napokban a munkálatokhoz kapcsolódó terelés visszabontását végzi a Magyar Közút Nonprofit Zrt.: 2019. június 12-én, szerdán a pálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, 2019. június 13-án, csütörtökön pedig a Budapest felé vezető oldalon bontják a terelést a szakemberek.

Az 54-es és 61-es kilométerszelvények közötti szakaszon a terelés visszabontásának ideje alatt szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon 9 és 13 óra között egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás és mozgó forgalomterelés mellett. Délután 13 óra után korlátozás nélkül, ismét két sávon haladhatnak a közlekedők a pálya ezen szakaszán. Csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon 9 és 16 óra között sebességkorlátozás mellett szintén egy sávra terelik majd a forgalmat a szakemberek. A bontás során eltávolítják többek között az ideiglenes sárga burkolati jeleket is, így 16 óra után ezen az oldalon is zavartalanul, két sávon haladhat a forgalom.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a terelés visszabontási munkálatai alatt érvényes ideiglenes sebességhatárokat és korlátozásokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy egy rövid ideig ezért még hosszabb menetidővel számolhatnak a térségben közlekedők, az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem