2021. március 2. kedd Lujza

Itt vannak a Nemzeti konzultáció kérdései: regisztráció nélkül is kitöltheted


Elérhetővé vált a legújabb nemzeti konzultáció kérdéssora a vakcinainfo.gov.hu-n,vagy a nemzetikonzultacio.kormany.hu-n lehet kitölteni regisztráció után. A kérdőívet e-mailben küldi ki az oldal link formájában. A kérdések érintik a fokozatos nyitást, az oltást, a kijárási korlátozást, éttermek, szállodák újranyitását, a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását, és a külföldiek belépésének korlátozását az országba vakcina igazolás híján.

Elindult az online konzultáció az újraindításról, amelyben a kormány a magyar állampolgárok véleményét kéri az újranyitásról. "Magyarország hónapok óta keményen küzd a koronavírus ellen. A járványnak még nincs vége, és ez mindannyiunknak sok nehézséget okoz. Az oltási program elindulásával azonban új szakaszba léptünk. Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van. Szeretnénk megtudni az Ön véleményét is, ezért kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet!" - írja a nemzetikonzultacio.kormany.hu.

A kérdéseket regisztráció után lehet kitölteni, a kérdőív az e-mailcímre küldött linken érhető el. A Pénzcentrum most arra kíváncsi, mit gondolnak az olvasók a kormány kérdéseivel kapcsolatban. A konzultáció keretein belül az alábbi 7 kérdésre kérik a válaszokat:

 

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos átalakulás jön az eMAG-nál: a kiszállítást és a csomagpontokat is érinti
Papp Máté, a Marketplace vezetője beszélt a részletekről.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked