2021. március 3. szerda Kornélia

Itt van Orbán Viktor bejelentése: kell szigorításokra számítani


Pénteken vagy szombaton döntés születhet az esetleges szigorításokról - mondta el Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország műsorában. A miniszterelnök beszélt a koronavírus terjedéséről és arról: újabb korlátozó intézkedések lesznek szükségesek, mert a behurcolás egy nagy kockázat. Bár Magyarország egyelőre biztonságos, a környező országokban már most nő a koronavírusos esetek száma.

A miniszterelnök ma reggel elmondta, hogy Magyarország "rendben van", de a vírus "behurcolásának" nagy a kockázata. Megerősítette, hogy hazánkban is újabb korlátozásokra kell számítani, de azt még nem lehet tudni, pontosan mikor. Horvátországban, Romániában, Szerbiában ismét emelkedik a koronavírus-fertőzések száma, ez pedig aggasztó, főként a nyári utazások miatt.

Az operatív törzs délig kapott határidőt

- mondta Orbán Viktor, eddig tehetnek javaslatokat a behurcolás elleni védekezésről, amelyről már pénteken, vagy szombaton születhet meg a döntés.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

03.04-03.10
Országos

Interspar

03.04-03.10
Országos

Spar, Interspar

Tavaszi készülődés
03.04-03.20
Országos

Lidl

03.04-03.10
Országos

Spar

03.04-03.10
Országos

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos


HR Revolution 2021

Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?