2020. július 14. kedd Örs, Stella

Itt a májusi tél: magyarok tömegei indulnak útnak miatta


Ingyenes síeléssel várja hétvégén a látogatókat a magyar határ közeli Hockhar sítelep.

A tél még nem múlt el, legalábbis nem az alsó-ausztriai síterepen, ahol bár már a nyári szezonra készülnek, ezen a hétvégén még ingyenes fogadja a síelni vágyókat - írja a sielok.hu. A terepen télen 4-5 méteres hó volt, így joggal nevezik a jelenlegit az évszázad telének.

A hétvégén megnyitandó pályán például 70-130 cm vastag a hó. A rendkívüli nyitás az utóbbi napok időjárásának tudható be, így sokan részesülhetnek a május közepi síelés ritka élményében. A hétvégén egyébként napos idő várható Kochkaron. 

A látogatók előtt összesen 5 pályát nyitnak meg, 5 kilométer hosszan, 9 és16 óra között 3 lift is üzemel majd. Délután 5 és reggel 8 óra között azonban tilos a pályára menni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS