12 °C Budapest

Itt a BKK karácsonyi ajándéka: az ünnepek alatt részben elmarad a metrókáosz

2017. november 28. 19:00

Három adventi vasárnap (december 3-án, 10-én és 17-én) napközben, valamint 2017. december 23-a és 2018. január 2-a között egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró, segítve a karácsonyi bevásárlás miatt megnövekedő forgalmat, valamint az év végi ünnepi időszak kényelmesebb közösségi közlekedését. Bronz-, ezüst- és aranyvasárnap reggel 8 óra és este 20:30 között, valamint az év végén és a jövő év első napjaiban a teljes üzemidőben szünetel tehát a metróvonal-felújítás miatti hétvégi teljes vonalas pótlás. A Lehel tértől Újpest felé ezeken a napokon is pótlóbusszal lehet továbbutazni.

Három adventi vasárnap, december 3-án (bronzvasárnap), 10-én (ezüstvasárnap) és 17-én (aranyvasárnap) - az ünnepi bevásárlás miatt megnövekedő forgalomra való tekintettel -napközben az M3-as metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik:

  • Reggel 8:40 és este 20:30 között a szerelvények Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest-Központ, illetve Újpest, Árpád üzletház felé továbbra is pótlóbusszal lehet utazni.
  • Lehel tér felé 8 óra előtt, valamint Kőbánya-Kispest felé 8.40 előtt, továbbá este 20:30-tól az utolsó járatindulásig a már megszokott hétvégi pótlási rend szerint az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz viszi az utasokat.
December 23-tól (szombattól) január 2-ig (keddig), tekintettel az ünnepekre és a metróvonal-felújítási munkák kivitelezésében való ünnepi munkaszünetre, a metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik.

 A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. December 24-én a metró és a metrópótló buszok korábbi üzemzárással közlekednek.

Borítókép forrása: MTI Fotó / Máthé Zoltán
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem