2020. szeptember 24. csütörtök Gellért, Mercédesz

Itt a bejelentés: így tartja meg koncertjeit Majka és Curtis


Ülőköncert-turnét indít Majka és Curtis, miután a kormány döntése nyomán a nagyobb fesztiválokat lefújták.

Ismert, a kormány augusztus 15-e után sem engedélyezi az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását. A hír sokkolta a magyar zenészeket, a nagy fesztiválok mind elmaradnak, és a legnagyobb koncerteket is lefújták. Majka többször is hangot adott nemtetszésének, neki és Curtisnek több lekötött bulija is volt a nyár végére, ám ezeket is elhalasztják. Úgy tűnik, a páros valahol számíthatott a kormánydöntésre, mert azonnal elkezdték a megoldást keresni.

"Régebben más volt..." - olvasható a rapper legfrissebb bejegyzésében, amelyhez egy videót is csatolt: ebben humoros beszélgetést folytat Curtisszel, azt magyarázva, hogyan tudnak mégis koncertezni ebben a helyzetben.

Régebben más volt, de most betartjuk a törvényt. Semmi tombolás. Ezek ülni fognak

- mondja Majka Curtisnek. "Színház, az kell nekik, lecsücsülnek, biztonságban, okosan, nyugodtan..." - teszi hozzá Curtis.

De semmi alkohol! Ennek olyannak kell lennie, mint egy focimeccs!

- folytatja Majka. A videó végén kiderül, hogy a zenészpáros egy Swing-turnét indít, amiről hamarosan több részletet is elárulnak majd. Annyi biztos, hogy a debreceni Campus fesztiválon fellépnek majd a show-val, a rendezvény a Nagyerdei Stadionban lesz, ülőkoncerteket tartanak.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Kíváncsi vagy, mennyiért vehetsz fel 2 millió forint személyi kölcsönt? Segítünk! Kalkulátorunk szerint 60 hónapos futamidőre jelenleg az UniCredit Bank nyújtja a legjobb ajánlatot, náluk 42 099 forintos törlesztővel számolhatsz; míg az MKB Banknál 43 358 forintos törlesztőt ígér a 10,95%-os THM. Érdemes még megemlíteni a Cetelem, a K&H Bank, illetve a Raiffeisen Bank ajánlatát is, náluk a teljes futamidőre tekintve 11,28% és12,84% közötti THM-mel kalkulálhatsz. Ha kíváncsi vagy arra is, mennyit kell visszafizetni összesen a hazai bankoknak, ha 2 millió forintot veszel fel 60 hónapos futamidőre, akkor a kondíciókért és egyéb kedvezményekért kersd fel a Pénzcecntrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.24-09.30
Országos

Lidl

09.24-09.30
Országos

Auchan

09.24-09.30
Országos

Interspar

09.24-09.30
Országos

Spar

09.24-09.30
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó