2021. március 4. csütörtök Kázmér

Itt a bejelentés: így tartja meg koncertjeit Majka és Curtis


Ülőköncert-turnét indít Majka és Curtis, miután a kormány döntése nyomán a nagyobb fesztiválokat lefújták.

Ismert, a kormány augusztus 15-e után sem engedélyezi az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását. A hír sokkolta a magyar zenészeket, a nagy fesztiválok mind elmaradnak, és a legnagyobb koncerteket is lefújták. Majka többször is hangot adott nemtetszésének, neki és Curtisnek több lekötött bulija is volt a nyár végére, ám ezeket is elhalasztják. Úgy tűnik, a páros valahol számíthatott a kormánydöntésre, mert azonnal elkezdték a megoldást keresni.

"Régebben más volt..." - olvasható a rapper legfrissebb bejegyzésében, amelyhez egy videót is csatolt: ebben humoros beszélgetést folytat Curtisszel, azt magyarázva, hogyan tudnak mégis koncertezni ebben a helyzetben.

Régebben más volt, de most betartjuk a törvényt. Semmi tombolás. Ezek ülni fognak

- mondja Majka Curtisnek. "Színház, az kell nekik, lecsücsülnek, biztonságban, okosan, nyugodtan..." - teszi hozzá Curtis.

De semmi alkohol! Ennek olyannak kell lennie, mint egy focimeccs!

- folytatja Majka. A videó végén kiderül, hogy a zenészpáros egy Swing-turnét indít, amiről hamarosan több részletet is elárulnak majd. Annyi biztos, hogy a debreceni Campus fesztiválon fellépnek majd a show-val, a rendezvény a Nagyerdei Stadionban lesz, ülőkoncerteket tartanak.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

03.04-03.10
Országos

Interspar

03.04-03.10
Országos

Spar, Interspar

Tavaszi készülődés
03.04-03.20
Országos

Lidl

03.04-03.10
Országos

Spar

03.04-03.10
Országos

Tesco

03.04-03.10
Országos

Auchan

03.04-03.10
Országos

Auchan

Húsvét
03.04-04.03
Budapest


HR Revolution 2021

Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?