2020. július 4. szombat Ulrik

Ilyen lehet jövőre a budapesti állatkert

  • Pénzcentrum.hu/Index.hu
  • 2013. december 9. hétfő 17:06

A 2014-es, átmeneti időszakban egyelőre karámokban tartható, legfeljebb esőbeállót igénylő állatokat telepítene az állatkert a vidámparki játékok megüresedett helyére, derül ki abból az előterjesztésből, amiről szerdán szavazhat a Fővárosi Közgyűlés. A két terület összenyitásához a Varannó utca egy részét is átveszi az állatkert.


A vidámpark területét a játékok elszállítása után a lehető legnagyobb mértékben kihasználó verzió esetében átmeneti állatkerti kiállításokat, látványosságokat és szórakoztató elemeket helyeznek el, amíg a vidámparki terület végleges formája, a Pannon Park Projekt el nem kezdődik. Ehhez 51 240 000 forint fejlesztési támogatásra lenne szükség az általános tartalékból.

Többek között:

  • a tervezett Meseparkhoz interaktív bemutatókat szerveznek, különböző simogatókkal és póni lovagoltatással a gyerekeknek
  • a Pannon Park Projekt előzeteseként a Kárpát-medence és az ősmagyar legendárium házi- és vadállatait mutatnák be, és egyéb átmeneti kiállításokat is terveznek
  • tovább működtetnék a Körhintát, a Barlangvasutat, vagy például a Dzsungel Mesevasutat

Abban az esetben, ha a Főváros nem biztosítana plusz forrásokat, akkor a vidámpark területének nagyobb része elzárva marad 2014-ben a látogatók elől. Ebben az esetben is tovább működne a Pónipark, lovagoltatás, lenne állatsimogató, de a játékok közül egyedül a Körhinta maradna.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk