2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Így lehet a tied az egymilliós álommeló a Balatonnál

  • Travelo
  • 2016. május 27. péntek 17:03

Álommelót hirdet a Balatonnál a Magyar Turisztikai Ügynökség. A felhívás azoknak szól, akik szeretik a kihívásokat, jó az íráskészségük, és otthon vannak a közösségi média világában.


A szerencsés nyertesnek nem lesz más dolga, mint végigbulizni a nyarat, és mindenhonnan bejelentkezni, majd megosztani a véleményét másokkal az online felületeken. A riporteri juttatások közé bruttó 1 millió forintos fizetés, fesztiválbelépők, szállás és étkezés, saját gyorshajó kapitánnyal, és egy sofőrrel ellátott saját autó tartozik - írja a Turizmus.comra hivatkozva a Travelo.

Jelentkezni június 1-jétől június 6-án 10 óráig lehet, és feltétele, hogy az illető betöltse a 18. évét. A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várják: balaton@itthon.hu.

A legjobbakat castingra várják az I. Nemzeti Regattán, június 11-12-én. Részletekről bővebben itt.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.