18 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.11.27)

2019. november 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.11.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.11.27).

36 órás előrejelzés

Szerdán nyugat felől megvastagszik a felhőzet, a délután második felétől kezdve a Dunántúlon, majd északon is egyre többfelé ered el az eső. A csütörtökre virradó éjjel már országszerte eshet. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet. 5 és 13 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, hidegebb a tartósabban ködös északkeleti tájakon lesz.

Csütörtök reggel és napközben is sokfelé számíthatunk ismétlődő esőre, záporokra, csak kevés helyen szakadozhat fel rövid időszakokra a felhőzet. A déli-délnyugati szél délen és keleten élénk lehet. Hajnalban 5-10, kora délután 8-15 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán kezdetben a Dunától keletre és a Dunántúl délkeleti részén sokfelé pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat, helyenként ködszitálás is előfordulhat, így ezeken a tájakon nedves, csúszós útszakaszokra is számítani kell. A köd helyenként csak nehezen oszlik fel napközben. Délutántól a Dunántúlon egyre nagyobb területen, majd északon, estétől pedig az ország más tájain is számítani kell esőtől vizes, csúszós utakra. Nyugaton és a Dunántúl északi felén élénk, erős déli-délkeleti széllökések csökkenhetik a járművek menetstabilitását. Naposabb időszakok a köd megszűnését követően keleten, északkeleten lehetnek, itt érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán kettősfronti hatás várható, így a meleg- és a hidegfrontra érzékenyek körében is felerősödő panaszokra kell számítani. Kialvatlanság, fáradtság, dekoncentráltság, fejfájás, kellemetlen komfortérzet egyaránt jelentkezhet. Felerősödhetnek a keringési- és a vérnyomáspanaszok. Jellemzőek lehetnek a kopásos és a gyuladásos eredetű ízületi fájdalmak is. Ne feledkezzünk meg a meleg, réteges öltözködésről, nagy lesz a megfázás veszélye. Továbbra is fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Hétvégére itt a lehűlés. Péntekig folytatódik az enyhe idő, szerda estétől csapadék érkezik, de havazni még sehol sem fog. Hétvégétől viszont lehűlés jön, a jövő hét első napjaiban akár téliesebbre is fordulhat időjárásunk.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm