Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.08.15)

Pénzcentrum2019. augusztus 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.08.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.08.15).

36 órás előrejelzés

Csütörtökre kitisztul az ég, napközben kevés felhő lesz felettünk, reggel legfeljebb északkeleten eshet néhol kevés eső. Az ország keleti harmadán élénk marad az északi szél. Hűvös lesz a hajnal, 8-15 fokig hűl a levegő. Délután 21-27 fokos csúcshőmérséklettel számolhatunk.

Pénteken mérsékelten meleg, gomolyfelhős időre van kilátás, nyugaton elszórtan, a Tiszántúlon néhol kialakuló záporokkal, zivatarokkal, feltámadó északnyugati széllel. A minimumok 9-16, a maximumok 23-28 fok között alakulnak.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökre kitisztul az ég, legfeljebb északkeletn eshet még kevés eső a reggeli órákban, ahol vizesek, csúszósak lehetnek az utak. Napközben leginkább a napszemüvegre lesz szükség vezetés közben. Az ország keleti harmadán élénk északi szél gyengítheti kissé a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökre megszűnik a fronthatás, sok napsütésre készülhetünk, fokozatosan erősödő nappali felmelegedéssel. A reggel csípős lesz, felerősödhetnek a kopásos és ízületi fájdalmak. Napközben a melegfrontra fokozottan érzékenyeknél jelentkezhet enyhébb fejfájás, bágyadtság, tompaság. Az Uv-sugárzás ismét magas, nagyon magas lehet, óvjuk bőrünket, fogyasszunk megfelelő mennyiségű alkoholmentes folyadékot, szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,