15 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.02.11)

2019. február 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.02.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.02.11).

36 órás előrejelzés

Hétfőre élénk, erős, helyenként viharos északnyugati széllel, sok esővel, záporokkal érkezik a hidegfront. Néhol nyugaton és a hegyekben eleinte havas eső, kevés tapadó hó eshet. Délután északnyugat felől megkezdődhet a felhőzet felszakadozása. Napközben 4-9 fokot mérhetünk. Kedden a napos időszakokat felhőátvonulások zavarják meg, helyenként záporok, hózáporok kialakulására kell számítani. Erős, viharos lesz az északnyugati szél. Délután 2-7 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn a hidegfront által a szél és eső jelenthetik a legnagyobb problémát az utakon. Egyre többfelé megélénkül, nyugaton, északnyugaton megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. Főként a nap első felében még mindenütt esőtől vizes, csúszós útszakaszokra is számítani kell. Később, elsősorban nyugaton a napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn észak, északnyugat felől markáns hidegfront érkezik térségünkbe. Országszerte jelentkezhetnek görcsös panaszok görcsös fejfájás, izom-és hasi görcsök is előfordulhatnak. A keringési rendszer megbetegedéseivel küzdők állapota romolhat, vérnyomás-ingadozás és mellkasi fájdalom jelentkezhet. A Dunántúlon a megerősödő, időnként viharossá fokozódó szél fokozhatja a tüneteket, emellett ingerlékennyé és nyugtalanná válhatunk miatta. Az immunrendszer erősítése érdekében továbbra is fogyasszunk elegendő C-vitamint, sok folyadékot, meleg teákat, leveseket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Havazásba válthat az eső. Hétfőn a Dunántúlon és a magasabban fekvő tájakon főként hajnalban válthat rövid ideig hóba az eső.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem