11 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.13)

2018. április 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2018.04.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2018.04.13).

36 órás előrejelzés

Pénteken egyre inkább keleten, északkeleten számíthatunk még további záporok, zivatarok kialakulására, miközben más tájainkon felszakadozik a felhőzet, hosszabb napos időszakokra van kilátás. Az élénk déli-délnyugati szelet nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik. A legmelegebb órákban 18-24 fokot mérhetünk.

Szombat reggel kevés felhő lesz felettünk, csapadék nem várható. A Tiszántúlon helyenként párássá válhat a levegő, foltokban köd képződhet. Gyenge marad a szél. A minimum-hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Napközben a napsütést inkább csak vékony fátyolfelhők szűrhetik, csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge, mérsékelt marad. Délutánra 20 és 25 fok közé melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken kezdetben többfelé, délután keleten, északkeleten találkozhatunk esőtől, záporoktól, zivataroktól vizes, csúszós utakkal. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, az erős, viharos széllökések pedig jelentősebben csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Zivataroktól függetlenül is élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz a déli-délnyugati szél. A napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Péntek virradóra kettősfront vonul át felettünk, így kezdetben a meleg- és hidegfrontra érzékenynél is tünetek jelentkezhetnek. Fejfájás, migrén, álmosság, bágyadtság egyaránt előfordulhat. A szívbetegek és az idősek lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai megterhelést. A tünetek az esti órákra mérséklődhetnek. Zivatarok környezetében átmenetileg romolhat az asztmások állapota. Fogyasszunk könnyed, vitamindús ételeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm