14 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.02.28)

2018. február 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.02.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.02.28).

36 órás előrejelzés

Szerdán szakadozottabbá válik a felhőzet, északon, északkeleten és nyugaton már több napsütés ígérkezik. Kezdetben elszórtan kisebb havazás, hószállingózás még lehet, délután már csak elvétve. Nyugaton és északkeleten, keleten lesz élénk, erős az északias szél, hófúvás továbbra is számítani kell. Délután mindössze -9, -3 fok várható.

Csütörtökön kezdetben sok napsütés ígérkezik, inkább csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Napközben délnyugat felől azonban erős felhősödés kezdődik, estefelé délnyugaton már hószállingózás, kisebb havazás is kialakulhat. A délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, északnyugaton, egy-egy erős lökés is lehet. Keményen fagyos lesz a hajnal, nyugaton, délnyugaton -20, -23 fok is lehet. Napközben -8, -3 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán kezdetben elszórtan kisebb havazás, hószállingózás még lehet, délután már csak elvétve. Nyugaton és keleten, északkeleten az élénk, erős északias szél csökkentheti a menetstabilitást, és hófúvást, hótorlaszokat eredményezhet. Vezessünk óvatosan, a havas, síkos utakon megnő a féktávolság. A havas utakra érdemes lehet hóláncot bekészíteni. A naposabb nyugati és északi-északkeleti tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem érvényesül fronthatás. Ugyanakkor az erősen fagyos idő megterheli szervezetünket, sokaknál felerősödhetnek az ízületi panaszok. A szeles tájakon élők fejfájást, ingerlékenységet, álmatlanságot tapasztalhatnak, illetve a szeles idő tovább csökkentheti a hőérzetet. Ügyeljünk végtagjaink védelmére, a hideg időben a bőr könnyen kipirosodhat, hamar fagyási sérülést szerezhetünk. Öltözzünk melegen, téliesen, nagy lesz a megfázásveszély. Továbbra is fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm