2018. február 18. vasárnap Bernadett

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.02.11)

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.02.11).


Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.02.11).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel változóan-erősen felhős időre ébredhetünk, helyenként északon a hó is szállingózhat. Az Alföldön foltokban pára, köd is kialakulhat. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és -8 fok között alakul, a havasabb, kevésbé felhős nyugati, délnyugati tájakon lehet leghidegebb a hajnal. Napközben is változóan-erősen felhős időre számíthatunk, több-kevesebb napsütésre mindenhol készülhetünk, számottevő csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Hétfő reggel is változóan-erősen felhős időre ébredhetünk, helyenként pára- és ködfoltok is kialakulhatnak. Néhol jelentéktelen hószállingózás előfordulhat. A délies szél gyenge marad. A minimum-hőmérséklet 0 és -6 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap kezdetben kisebb hószállingózás okozhat néhol nedves, csúszós útszakaszokat, illetve a korábbi havazás által érintett tájakon néhol vizesek, síkosak, jegesek, napközben vízátfolyásosak, latyakosak lehetnek az érintett útszakaszok. Hajnalban, reggel az Alföldön foltokban pára, köd okozhat átmenetileg korlátozott látási viszonyokat. A naposabb időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap sem kell fronthatástól tartanunk, de a hideg, többfelé nyirkos reggeli időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Az erősen felhős tájakon az időjárás hangulatunkra is negatív hatással lesz, emellett egyeseknél gyenge fejfájás, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Főként reggel a helyenként fagyos idő miatt továbbra is nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Ez az időjárás kedvez a vírusok terjedésének, fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.15-02.21
Országos

Spar

02.15-02.21
Országos

Lidl

02.15-02.21
Országos

Auchan

02.15-02.21
Országos

Aldi

02.15-02.21
Országos

Tesco

02.15-02.21
Országos

Auchan

Műszaki cikkek
02.08-02.21
Országos

Praktiker

02.08-02.21
Országos