Hogy micsoda?! Ennyiért árulják a jegyeket a budapesti Eb-meccsekre

Pénzcentrum2019. december 3. 09:00

Horror pénzeket kérnek az ügyeskedők a budapesti foci Eb-jegyekért. Van, aki több mint duplaáron kínálja a tiketteket a portugál-francia meccsre.

Elképesztő árakon kínálják eladásra a belépőket a jövő évi foci Eb budapesti mérkőzéseire. A magyar fővárosban Németország, Franciaország és Portugália válogatottja fog majd pályára lépni, illetve, ha a magyarok kijutnak, akkor ők is az új Puskásban játszhatnak.

A Blikk megnézte mennyiért lehet jegyet venni a pesti meccsekre: az internetes oldalakon egészen elképesztő összegeket kérnek a belépőkért,

a portugál-francia meccsre már most 120-150 ezer forint a belépő a nem hivatalos felületeken.

Hivatalos áron az UEFA átváltva kb. 42 ezer forintért adja a jegyeket - ezek a kapuk mögé 10, a kanyarokba 25, a hosszanti lelátókra szólnak.

Egy november 30-án feladott hirdetésben még darabonként 230 euróért, több mint 76 ezer forintért kínáltak 4 darab első kategóriás jegyet a június 24-i Eb-meccsre, ez lesz a portugál francia, csak akkor még nem lehetett tudni, hogy melyik csapatok lesznek a Puskásban, nem sortolt még az UEFA. Tehát a sztárok eléggé felhajtották a jegyárakat a neten.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A magyar drukkerek először a nyáron próbálhattak hivatalosan belépőhöz jutni, december 4-től azonban csak a kijutott csapatok szurkolói vehetnek jegyeket, összesen húszezret. Ebből juthat a magyar drukkereknek is, ha a magyar válogatott ott lesz a tornán, de lesz újraértékesítési időszak is, a ki nem fizetett belépőket kínálja majd fel ismét az UEFA.

Címkék:
utazás, Budapest, foci eb, eb, meccs, drágaság,