14 °C Budapest

Hivatalos: itt a Balaton Sound fellépőinek teljes listája

MTI
2017. május 17. 13:30

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel az idei Balaton Soundon Zamárdiban július 5-től 9-ig. A szervezők tájékoztatása szerint összeállt a teljes névsor, a világ top 20-as élbolyából idén hét dj is bemutatja műsorát.

A most bejelentett fellépők között van az amerikai Cheat Codes trió, az EDM-dancehall vonal új reménysége, a techno irányt erősíti Joseph Capriati, a house ütemeket Hot Since 82 hozza, az olasz Flavio Folco pedig a hiphop, breakbeat, soul és funk stílusokat vegyíti. A drum'n'bass stílusban a belga Hypoxia, Turno, Murdock és Disaszt ad műsort, de jön a metált és a d'n'b-t ötvöző Redpill, valamint az angol Dj Guv is.

A nagyszínpadon fog játszani az első napon a világ legjobb dj-i között számon tartott Don Diablo és Armin van Buuren, a második napon Axwell & Ingrosso, illetve Tiesto, de visszatér Hardwell, valamint KSHMR is. Július 8-án pótolja tavalyi elmaradt koncertjét Robin Shulz és ugyanezen a napon érkezik Kygo, aki először lép fel Magyarországon.

A Party Arénában kapott helyet Afrojack vagy a szintén a holland elektronikus élvonalhoz tartozó R3hab, illetve Nicky Romero. A Jäger Aréna javarészt a hazai élvonalat vonultatja fel, mások mellett itt lesz a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, a Brains, a Bëlga, a nemzetközi színteret a Sigma, a Bloody Beetroots, Example & Dj Wire képviseli. A techno, tech-house neveket felvonultató Heineken Beachen színpadra lép Jamie Jones, Jan Blomqvist, Sasha, Erick Morillo, Dubfire és John Digweed.

A kisebb helyszínek közé tartozik a Moyra Colour Beach, itt olyan külföldi dj-kre pöröghetnek a látogatók, mint Niconé, Ray Okpara, Robert Dietz vagy Guti.

Magyarországon is bemutatkozik az Elrow, a világ egyik legkeresettebb partisorozata, ami a Soundon a vízen és a vízparton is egyedi helyszínnel várja a közönséget napi két turnusban, a nagyszínpad programja előtt és után. A fellépők között lesz Henry Saiz, Edu Imbernon, a Lengyelországból érkező Catz 'N Dogz duó, a német Anja Schneider, Bastian Bux, De La Swing, Eddy M, Mario Biani és Toni Varga.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Új színfoltok lesznek a Balaton Sound látványvilágában a Szigeten már sikeres utcaszínházak. A német Oakleaf Stelzenkunst gólyalábas társulat két műsorral jön: nappal sakkbábuknak öltözve, éjszaka különleges jelmezeikben vonulnak fel. A francia Compagnie Planéte Vapeur társulat Aquatica című produkciójával a víz alatti világ hangulatát hozza a fesztivál területére, a brit Spark! produkcióját dinamikus koreográfiák, játékos karakterek, dobok és változatos fénytechnika jellemzi. Riói hangulattal, szamba táncosokkal, capoeirásokkal és batucada dobosokkal érkezik a Bloco de Budapeste csapata.

Tavaly indult és a Sound egyik kedvenc külső helyszíne lett a partihajó, amelyen ezúttal Max Cooper, Jan Blomqvist, Eelke Kleijn, Sasha és az Art Department zenél.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm