Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. október 19.)

Pénzcentrum2020. október 19. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2020. október 19., hétfő.

Névnap

Nándor

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 364.54 Ft
USD: 311.26 Ft
CHF: 339.93 Ft
GBP: 402.48 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 33225.15
OTP: 9700 Ft
MOL: 1665 Ft
RICHTER: 6600 Ft

HatoslottóX

A sorsolás dátuma: 2020.10.18.
Az Hatoslottó nyerőszámai a 42. héten emelkedő számsorrendben a következők:
1, 4, 18, 22, 23, 33.
Joker: 341970

Ezen a héten nem volt telitalálat. További nyeremények:

5 találat: egyenként 321 665 forint

4 találat: egyenként 6 405 forint

3 találat: egyenként 1 825 forint

Ezen a héten (42.) nem volt telitalálat a Hatoslottón; a jövő heti (43.) várható főnyeremény 720 millió forint.

Országos középtávú előrejelzés

Október 19. hétfő: A délelőtti órákra gyorsan megszűnik a párásság, felszakad a rétegfelhőzhet, majd változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Számottevő csapadék nem valószínű, de a Dunántúlon egy-egy gyenge zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 12 és 16 fok között várható. Késő estére 4 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Október 20. kedd: Jobbára gyengén felhős, napos, északkeleten változóan felhős idő várható. Főleg hajnalban, reggel, elsősorban az északkeleti országrészben számítani lehet párásságra, ködfoltokra. Csapadék nem valószínű. A déli szél a Dunántúlon megélénkül, a nyugati megyékben meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Október 21. szerda: Nagyrészt fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, de az északi, északkeleti megyékben rétegfelhőzettel borított területek is lehetnek. Csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon sok helyütt megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Éjszaka délnyugaton párássá válik a levegő, ott több helyen köd képződik, emiatt még reggel, délelőtt is rosszak lehetnek a látási viszonyok. Északkeleten délelőtt még több helyen csepereghet az eső, emiatt ott csúszósak lehetnek az utak.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A magasban zajló melegedés miatt melegfrontokhoz kapcsolódó tünetek tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, feminista,