2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Havazik a Kékesen, a nyugati hegyekben már 3-4 centi hullott


A nyugati hegységek után már a Mátrát is elérte a hideg: a Kékesen konkrétan havazik. A Kendig-csúcson reggelre 3-4 centi friss hó esett.

Havazik a Kékesen az Időkép webkamerájának képei szerint, korábban pedig a fölöttünk örvényló ciklon hátoldalán vasárnap észak felől sarkvidéki eredetű légtömeg árasztotta el a Dunántúlt, így Bakony és a Kőszegi-hegység magasabb csúcsain havazni kezdett, az Írott-kő kifehéredett.

A havazás az éjszakai órákban is folytatódott. Ennek és a kevéssel fagypont alatti hőmérsékletnek köszönhetően a Kendig-csúcsot ma, május hatodikán reggelre

3-4 cm vastag összefüggő hótakaró borította be.

Az Időkép szerint ez a hideg levegő érte el ma reggel az Északi-középhegységet, így válthatták fel hópelyhek az esőcseppeket a Mátrában.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk