2020. október 23. péntek Gyöngyi

Hamarosan elfogyhatnak a Balaton Sound bérletek, a Sziget és a VOLT is erősebb lesz

  • Napi Gazdaság
  • 2014. május 13. kedd 11:02

Egy nappal hosszabb − és emiatt költségesebb is − lesz az idei VOLT fesztivál a tavalyinál, a külföldiek körében egyre sikeresebb a Balaton Sound, a Szigetre pedig jóval erősebb programot szerveznek az idén - mondta a Napi Gazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ügyvezető igazgatója.


A VOLT fesztivál a több mint százezer résztvevővel már tavaly is nézőcsúcsot ért el Sopronban, a mostani elővételi értékesítési adatok pedig azt jelzik, hogy az idén ezt is sikerülhet túlszárnyalni - mondta el Gerendai.

A Zamárdiban megrendezendő Balaton Sound programja is már kilencven százalékban kész. A rendezvényt komoly, sőt növekvő nemzetközi érdeklődés övezi, a bérletek felét külföldiek viszik el, míg napijeggyel általában a magyarok érkeznek - közölte Gerendai, aki arra számít, hogy június elejére minden bérlet elfogy.

A Szigetre az idén erősebb tartalommal készülnek és egymillió (kb. 300 millió forint) euróval megnövelik a költségeket. Az időarányos jegyértékesítési adatok biztatóak: eddig mintegy 25 százalékkal több belépőt sikerült értékesíteni, mint egy évvel korábban.

A Sziget kereskedelmi bevételek beszedési metódusa megváltozik az idén. Korábban az ételt árusító vendéglátó cégek és a nem vendéglátást végző kereskedők is fix összeget fizettek, most ők is a forgalmuk alapján számolnak majd el a Szigettel. Az alkoholt is árusító egységek viszont továbbra is csak egy központi cégen keresztül vásárolhatják meg ezeket a termékeket.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Durvul a járványhelyzet: sorra mondják le a karácsonyi vásárokat is
Megkerestük az fővárosi és a vidéki önkormányzatokat, hogy megtudjuk, a koronavírus dacára megtartják-e a karácsonyi szabadtéri rendezvényeiket.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó