2020. április 7. kedd Herman

Hamarosan bejelenthetik: elhalasztják a 2020-as olimpiát


El fogják halasztani 2021-re olimpiát a koronavírus miatt - állítja Dick Pound, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja.

Bár hivatalosan még nem került sor a halasztás bejelentésére, már Ausztrália, Nagy-Britannia és Kanada is jelezte, hogy nem kívánnak részt venni az eseményen a nemzetközi járvány miatt, illetve az Egyesült Államok és Új-Zéland is az esemény halasztását kérte.

"A NOB által birtokolt információk alapján megszületett a döntés a halasztásról" - mondta Pound a USA Todaynek. "A konkrét paraméterekről még nem született döntés, de a játékok nem fognak megkezdődni július 24-én" - tette hozzá Pound.

Pound hozzátette: hamarosan sor kerül majd a hivatalos bejelentésre is.
(BBC, Reuters)

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Erre végképp nem voltak felkészülve a dolgozók: az agyonhajszoltság csak a kezdet
A koronavírus-járvány életünk szinte minden területét gyökeresen megváltoztatja életünket.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

04.02-04.07
Országos

Interspar

04.02-04.11
Budapest

Spar

04.02-04.11
Országos

Auchan

04.02-04.08
Országos

Praktiker

04.02-04.12
Országos

Aldi

04.01-04.08
Országos

Auchan

Húsvét
03.12-04.11
Országos

Aldi

02.20-04.23
Országos

  Ajánlatunk