2020. augusztus 12. szerda Klára

Gigakátyú szedte áldozatait az M1-esen: mutatjuk, hol


Több mint egy méter hosszú kátyú alakult ki az M1-es autópályán, mely 14 autónak okozott defektet. A kátyút javították, de ez azon a tényen nem változtat, hogy az autópálya rettenetes állapotban van.

Az M1 autópályán Budapest felé haladva, Óbarok pihenőnél baleset miatt torlódás volt. A helyszínen bójával megjelölve látható volt a baleset okozója: egy másfél méter átmérőjű, kb. 20 cm mély kátyú. A leállósávban 15-20 autó félreállva és több mint a felének defektes volt a kereke

- értesült az Index egy olvasójától az M1-esen található szokatlan méretű kátyúról. A lap megkereste a rendőrséget és a Magyar Közút Nonprofit Zrt-t is.

Augusztus 24-én este a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság azt válaszolta a portálnak, hogy "több jármű az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvényben kátyúba hajtott". Erről egy 70 cm széles, 110 cm hosszú és 15 cm mély kátyú tehetett, amely 14 autó gumiját tette tönkre, de nagyobb baleset vagy személyi sérülés nem történt.

A kátyú kialakulásáról a Magyar Közút szerint a heves esőzések tehetttek, az ideiglenes javítást még augusztus 24-én este elvégezték, 25-ére pedig a a tartós javíts is megtörtént.

Az M1-es autópálya egyes szakaszai horrorisztikus állapotban vannak, az Index februárban készített videóriportot a autópályáról, melyből kiderült, egymást érik a mélyebbnél-mélyebb kátyúk. Akkor még úgy volt, hogy évekig nem nyúlnak hozzá az autópályához, ám a felújítási terveket végülis előrehozták.

A borítókép illusztráció

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.