2019. szeptember 19. csütörtök Vilhelmina

Gigadugó az M7-esen Budapest felé: itt a menekülőút Balatonról, Velencéről


A nyár utolsó hétvégéjén is bedugult az M7-es, mindenki igyekszik haza a Balatonról, Velencéről. Olvasónk is épp a sztrádán araszol, azt mondja: több helyen is erős a forgalom. És még vélhetően nem is indult mindenki vissza a nyaralásból, úgyhogy a helyzet csak rosszabb lesz... Mutatjuk, merre kerüld el a gigadugót: ugyanis a Pénzcentrumnak megvan a saját kerülőútja!

Már kora délután hatalmas a torlódás az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a nyaralók már ebéd után elindultak haza az utolsó nyári hétvégén. A Pénzcentrum egyik olvasója is a pályán araszol, ő arról számolt be, hogy már a Balatontól erős a forgalom:

a 90-es kilométerkőtől nagyjából 10-zel araszolunk Budapest felé. Nem tudom, mikor érünk haza Pestre, de vélhetően még jópár helyen fog torlódni a forgalom. Pedig direkt korán elindultunk Siófokról...

- számolt be. Az egyik népszerű útvonaltervező applikáció szerint már Balatonakarattya előtt elkezdődött a torlódás, ami egészen Fehérvárig tart. A helyzet vélhetően fokozódni fog, és délutánra már a fővároshoz közelebbi szakaszon is beáll a forgalom.

Az Útinform szerint is megnövekedett forgalomra kell számítani, mint írják:

rendkívül erős a forgalom a főváros felé, Balatonvilágostól Székesfehérvárig szakaszos torlódásra és hosszabb menetidőre készüljenek!

Akkor most merre menjek?

Ha még nem indultál el, és el akarod kerülni a gigadugót, akkor ajánljuk figyelmedbe a Pénzcentrum által is használt titkos utat, ami mind a Balcsi, mind a főváros felé remekül elkerüli a zsúfolt M7-est.

Aki nem akarja a balatoni, velencei tavi nyaralást idegösszeroppanással zárni, annak itt van egy kerülőút:

Balatonfőkajár > Füle > Jenő > Nádasladány > Sárkeszi >Sárszentmihály >Székesfehérvár >811-es út > Lovasberény >Vértestarcsa > Alcsútdoboz > Etyek > Budaörs > Budapest

Az útvonalat a nyári időszakban mi is rendszeresen használjuk: akár a magyar tenger, akár a főváros felé igyekszünk, gyönyörű útvonalon, fix 2-2,5 óra alatt a nap bármelyik szakában meg lehet járni a távot.

A Velencei-tótól Nadap felé kell Lovasberényig menni, majd tovább a fenti útvonalon Budapestig.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 252 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 8,97%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 22 748 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az MKB, valamint a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.19-09.25
Országos

Spar

09.19-09.25
Országos

Lidl

09.19-09.25
Országos

Aldi

09.19-09.25
Országos

Tesco

09.19-09.25
Országos

Auchan

09.19-09.25
Országos

Kika

09.18-10.01
Országos

Praktiker

09.02-12.31
Országos