2020. július 8. szerda Ellák

Fontos változás a vasúti menetrendben szombaton


Most szombaton, december 13-án kell ledolgozni december 24-t, hogy zavartalanul ünnepelhessük a karácsonyt. Ez a változás érinti a vasúti közlekedést is.


Honlapján hívja fel utasai figyelmét a MÁV-START Zrt, hogy a most hétvégi munkanap áthelyezéshez igazodik a vonatok közlekedési rendje is:

  • December 12-én, pénteken munkanapi
  • december 13-án, szombaton pénteki menetrend alapján közlekednek a vonatok.
  • A változások a hét utolsó napját már nem érintik, akkor a vasárnapi menetrend lesz érvényben.

A menetrendi napok változására a december 24-i munkanap december 13-ára áthelyezése miatt van szükség.

A módosított közlekedési rendről a honlapjukon található menetrendi keresőben is lehet tájékozódni.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS