2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Foghatják a fejüket a magyar autósok: nem árt sietni a kutakhoz, durva áremelés jön


Péntektől tovább drágulnak az üzemanyagok Magyarországon. A statisztikák szerint a mostani emeléssel magasabbra szökik majd a gázolaj és benzin ára is, mint a járvány kirobbanása előtt volt.

A holtankoljak.hu információi szerint a benzin átlagára várhatóan 3 forinttal emelkedik, a gázolaj átlagára pedig 4 forinttal lesz drágább a hét második felében. Azaz

a 95-ös benzint 369 Ft/liter; a gázolajat pedig 385 Ft/liter átlagáron mérik majd a hazai töltőállomásokon.

Ez pedig a portál számításai szerint azt jelenti, hogy péntektől drágábban tankolhatunk majd, mint a koronavírus-járvány berobbanása előtt.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.